Idioma: Català | Castellano Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Sol·licitud de subvencions i ús d'infraestructures 2014

Dins aquest apartat les Entitats i Associacions de Rubí podran trobar tota la informació i els documents que necessiten per poder sol.licitar una subvenció o infraestructures i logística a l'Ajuntament de Rubí.

Per una banda, trobareu les bases de sol·licitud i atorgament de subvencions per a entitats i associacions ciutadanes, amb la normativa vigent per aquest any 2014.

Per altra banda, trobareu també els impresos que necessitaran omplir per tal de fer efectiva la seva petició de subvencions i/o d'infraestructures i logística així com el logo de l'Ajuntament que caldrà que facin constar a la publicitat que facin de les activitats subvencionades, tot seguit de la inscripció 'amb el suport de'.

Per tal que les entitats i associacions puguin fer efectiva la seva sol·licitud, tant de subvencions com d'infraestructures i logística hauran de presentar tots els impresos relacionats que els pertoquin al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Rubí (a les Oficines d'Atenció al Ciutadà -OAC-) fins el 20 de juny.

Horari Oficines d'Atenció al Ciutadà


Impresos específics per a les associacions de veïns (afegir a la resta)

Ajuntament de Rubí
NIF: P0818300F
Pl. Pere Aguilera, 1 - 08191 Rubí
Tel 93 588 70 00